Ett år äldre

Huuu… Om mindre än en vecka blir jag ytterligare ett år äldre, fyller 43 år. Jag har verkligen ingen åldersångest, tycker jag har hunnit med och åstadkommit så mycket i mitt liv hittills. Men vissa åldrar låter så mycket äldre än andra. 43 låter betydligt äldre än 42. Eller inbillar jag mig?! Blir jag tant nu? Näej, tant blir jag aldrig! Känner mig inte en dag äldre än jag gjorde när jag var 30 år. Man är inte äldre än vad man gör sig!

Jessica 32 år

Jessica 30 år

Jessica 42 år

Jessica 42 år

Vad gäller min födelsedag har jag hela livet avskytt när den infaller. 22 juli, mitt i ”industrisemestern” (nu finns det väl inte längre något som heter industrisemester). Under min barndom kunde jag aldrig ha kalas på min födelsedag för typ ingen var hemma. Jag fick ha kalas efter sommaren. På de jobb jag har haft, och har idag, får alla blommor och tårta när de fyller år. Jag har aldrig fått något. Inte ens när jag fyllde 30 eller 40 år… (grrrr….) Så födelsedagsångest har jag alltid haft! Senaste 10 åren har jag inte ens firat födelsedagen hemma. Det är den veckan vi alltid är hos svärföräldrarna i Östersund (den sk Yranveckan och då kommer alla hemvändare till stan). Självklart blir jag firad där, så jag klagar inte, men någon fest/kalas kan jag inte ha på själva födelsedagen. Får bli när vi kommer hem helt enkelt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *