Ett år äldre – ett år visare

Igår fyllde jag år. Ett år äldre och ett år visare! Jag har inga problem med att bli äldre över huvud taget. Att fylla år ger dessutom en bra anledning att få njuta av gott fika tillsammans med andra!

IMG_8930

Tidigare i veckan tjuvstartade vi firandet genom att jag på morgonen uppvaktades med fika på sängen. Prinsesstårta och te. Bästa frukosten 🙂 !

Födelsedagsfika i förskott

På eftermiddagen trillade min sida av släkten in. Tårta var jag inte sugen på. Istället bjöd jag på kladdkaka. En vanlig kladdkaka och en nyttig kladdkaka. Till detta två olika sorters glass, nyplockade hallon och blåbär, skuren nektarin och äpple, småkakor och goda kanelsticks från Vilmas. Riktigt gott och perfekt fika i den tropiska värmen som har infunnit sig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *