Filippas första skolavslutning

Jag har helt glömt att berätta om min älskade dotter Filippas första skolavslutning som var i fredags morse. Vädret var kanon. Solen sken, det var varmt och det var den perfekta inramningen på en skolavslutning. Den ägde rum på skolgården.

De flesta barn var uppklädda och somriga. Filippa var så fin i sin nya klänning och inbakade flätor!

Alla årskurser fick sjunga en sång vardera, rektorn höll tal och det avslutades med att förskoleklassen (nollorna alltså där Filippa går/gick) gav en varsin ros till alla avgångselever (5orna). Självklarrt fällde jag en och annan tår under Filippas sång 🙂

Efter aktiviteterna på skolgården var det utdelning av barnens skolböcker i klassrummet och efterföljande fika. Vi var flera föräldrar som bakat underbara tårtor, bullar och kakor och hade med kaffe, te och saft.

En fantastisk förmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *