Ta en välförtjänt paus i julstressen

Det är inte illa alls. Två julhälsningar via bud på en och samma vecka! Ska sanningen fram får jag i princip aldrig bud så ni kanske kan ana att jag är glad! Tidigare i veckan var det Skylander SWAP Force som önskade God jul och idag var det vännerna på McDonald’s.

McDonald’s ville med den fina korgen uppmuntra oss alla att ta välförtjänta pauser i julstressen. Och visst kan det behövas! Varför inte ta en paus inne på McDonald’s och testa deras julmeny som består av Christmas Chicken Bacon, Christmas BBQ Bacon eller Smokey BBQ Beef McWrap. Låter ju onekligen väldigt gott så det ska jag faktiskt göra. Barnen kommer bli överlyckliga! De älskar McD.

Förresten, laddar du ner McDonald’s mobilapp så bjuder de på tre ätbara, goda julklappar direkt i mobilen. Helt gratis!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Angelica skriver:

    Vad kul att du är med och tävlar 🙂

    Förresten, var får ni alla bud från McDonalds ifrån *nyfiken* 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *