Fitness wonder mot trötthet och utmattning

Fitness wonder mot trötthet och utmattning

Fitness wonder mot trötthet och utmattning

Skala och skär frukt och grönt i mindre bitar.

Skala och skär frukt och grönt i mindre bitar.

Jag gillar frukt och grönt och har inga problem att få i mig de rekommenderade 500 grammen per dag. Som jag berättade tidigare visar dock undersökningar att 80% av befolkningen inte äter tillräckligt med frukt och grönsaker. En lösning för att lättare få i sig de näringsämnen som behövs för att må bra är då att dricka egengjord eller köpta frukt- och grönsaksjuicer. Min slow juicer från Philips, Philips, Philips Avance MicroMasticating juicer, är ett utmärkt redskap för att tillverka god och näringsrik juice. Min första juice, Ingefärsshot med äpple, blev en stor favorit hos mig. Nu har jag testat att göra en Fitness wonder mot trötthet och utmattning.

Receptet till Fitness wonder hittade jag i den med slow juicern medföljande receptboken ”Inspiring recipes for the Philips Masticating juicers”. Den är verkligen full med riktigt bra och inspirerande recept. Jag hittade flera spännande juicer jag blev nyfiken på att testa framöver. Fitness wonder är rik på C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Fitness Wonder

Fitness Wonder

Även denna juice gillade jag jättemycket. Den luktade dock inte lika gott som den smakade. Sellerilukten var ganska dominant men smaken var som sagt en helt annan. Den smakade friskt, fräscht och uppiggande.

Fitness Wonder

1/2 gurka
1 bit selleri
2 äpplen
1/2 citron

Skölj, skala och dela frukt och grönt i mindre bitar. Kör genom juicepressen. Häll upp i glas. Tillsätt ett par isbitar för godare smak!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *