Fredagsmys med Estrella

Fredagsmys med Estrella
Fredagsmys med Estrella

Jag fick i veckan hem några av årets första chips- och snacksnyheter, fredagsmys med Estrella helt enkelt (varuprov, ej betalt samarbete)!  Vårens nyheter från Estrella är finräfflade Crispy Bacon & Sourcream, cheddarrika Superbågar, smakrika Jordnötter Sourcream & Onion och liten Linschips 35g.

Supergoda Superbågar.
Supergoda Superbågar.

Vi börjar med favoriten och det blev Superbågarna. Något större än vanliga ostbågar, ganska krispiga och fluffiga och en riktigt god och ostig smak. Mums!

Goda men ge mig ännu mer smak!
Goda men ge mig ännu mer smak!

Crispy Bacon & Sourcream var krispiga och goda men mesiga i smaken. Lite mer tryck hade inte suttit fel!

Varför smaksätta jordnötter med annat än salt?
Varför smaksätta jordnötter med annat än salt?

Jag är inte mycket för smaksatta jordnötter. Den här smaken känns som en flört med svenska folket då sourcream & onion är den mest folkkära chipssmaken och ett utmärkt sätt att sälja mer nötter.

Älskar linschips men som mellis - nej tack!
Älskar linschips men som mellis – nej tack!

Jag älska linschips och dessa är supergoda men att lanserade den lilla påsen som en ”smidig nyhet ’on the go’ att snacksa på i farten, på utflykten eller tågresan” känns inte okej. Vill du ha ett bra mellanmål on the go finns det bättre och nyttigare alternativ att köpa. Det här är chips helt enkelt, men helt klart goda sådana, i en mindre påse!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.