Frossa i goda teer

Att jag är en stor tedrickare kan ni som läser min blogg regelbundet inte ha missat. Jag föredrar vitt, grönt och rött te men även svart går bra. Gärna fruktiga teer med mycket och god smak. Löste är såklart godast, men te i påse är mest bekvämt, framför allt när man är lite stressad och inte hinner eller orkar pyssla med tesil/filter/kanna.

Mitt te köper jag både i specialbutiker och i vanliga mataffärer. En av mina favoritaffärer har jag hittat på nätet. Det är webbutiken Tefrossa. De har över 500 sorters löste att välja mellan. De säljer även tillbehör som tex muggar, kannor, ljus, kakor, marmelad och choklad. Allt med hög kvalitet till ett bra pris.

När jag beställer försöker jag satsa på några klassiska sorter, men ser även till att testa något nytt. Det finns ju så mycket spännande att välja mellan.

Smakprov från Tefrossa

Nu har jag fått hem fem smakprov från Tefrossa som jag ska testa och recensera. Det är Mangobelle grönt te, Gift of the gods, vitt och grönt te, Love never dies, vitt och grönt te, Persika och passionsfrukt, vitt te samt Green Heights, grönt te.

Här ska det bryggas te! Tycker du om te och har du kanske till och med testat någon av dessa sorter och kan dela med dig av vad du tyckte?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *