Nu slipper vi kriga

En av mina favoritgodissorter är Dumle. Härlig, mjuk och god kola överdragen av smaskig choklad. Den finns i flera olika smaker, varav en del kommit och gått men några har bestått.

Klassiska smaken funkar alltid, men annars är en favorit hos mig Dumle Dark. Mörk kola överdragen med mörk choklad. Hittills har den bara funnits att köpa i en mixpåse där även klassiska smaken och lakrits ingår. Antalet mörka är alltid för några för min smak…

Dumle Dark i soloförpackning

Trenden har ganska länge gått mot att vi äter mer och mer mörk choklad och nu har Fazer lyssnat på sina konsumenter och släpper därför Dumle Dark i en egen förpackning! Äntligen säger jag. Nu slipper vi bråka om vem som ska få de mörka i mixpåsen!

Kunde inte hålla mig - provsmakning på en gång!

Mums, vad goda de är, godare än klassiska smaken. Även Mattias håller med även om han inte är så mycket för sötsaker. Dock gillar han mörk choklad och därför tycker han dessa är helt okej.

Dumle Dark kommer ut i handeln vecka 7.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *