Galapremiär av filmen Krig

Galapremiär av filmen Krig

Galapremiär av filmen Krig

Vi hälsas välkomna!

Vi hälsas välkomna!

Igår var jag och familjen på galapremiär av filmen Krig. Krig är en film med regi av Goran Kapetanovic och i huvudrollerna ser vi skådespelarna Malin Levanon, Loke Hellberg, Meja Björkefall och Emilio Silva. I kort handlar filmen om 11-årige Malte. När han och och hans mamma flyttar till ett nytt område landar han mitt i en konflikt mellan två gäng. Med sitt sinne för strategi ser Malte en möjlighet att få fotfäste bland barnen. Men hans metoder ger också bränsle på elden, allt eskalerar och kriget är ett faktum.

Mingel i foajén.

Mingel i foajén.

Varmkorv till alla och sedan popcorn och dricka utplacerade på varje stol.

Varmkorv till alla och sedan popcorn och dricka utplacerade på varje stol.

Förväntningarna inför filmen var inte jättehöga. Både jag och barnen hade sett trailern och var inte imponerade. Men trailern gjorde inte filmen rättvisa. Det var en riktigt bra film tyckte vi alla! Barnskådisarna gjorde en jättebra insats, det var bra tempo, bra story med en fin sensmoral. Filmen bjöd på både skratt och spänning. Visst, det var en del våld så kanske inte en film för de allra minsta. En helt klart sevärd film för familjer med barn från 7, 8 år och uppåt.

Regissör och huvudrollsinnehavare.

Regissör och huvudrollsinnehavare.

Galapremiären hölls för ovanlighetens skull inte i stan utan på Filmstaden Vällingby. Vi bjöds på varmkorv med bröd, popcorn och dricka. Stort tack Wonderland event för en trevlig filmkväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *