ProPud Pepparkaka

Man märker att det närmar sig jul. Det har redan börjat säljas julprydnader, julmust, glögg och olika julspecifika smaker och livsmedel. Jag älskar ProPud Proteinpudding från Njie och äter en som både mellanmål och kvällsmål till vardags. Min favorit är smaken Chokladboll. Choklad kommer inte långt efter. Mums! I oktober förra året släppte Njie säsongsmaken Lussekatt. I år är nyheten ProPud Pepparkaka. Inte så överraskande smak med andra ord.

Jag testade ProPud Pepparkaka till mellanmål idag. Först smakade jag utan topping. En mjuk, relativt mild smak av de klassiska pepparkakskryddorna. Gott faktiskt. Ännu godare blev den när jag toppade med sharonfrukt, äpple och blåbär.

Juligt och gott mellanmål!

Juligt och gott mellanmål!

Jag kan absolut tänka mig köpa ProPud Pepparkaka igen. Inte en smak jag vill äta till vardags men absolut någon gång då och då så här kring jul. Kul med variation om inte annat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Tobbe Lundberg skriver:

    Jag tyckte inte den var så kul helt naturell.

    Men!

    Blanda med mjölk, krydda med extra pepparkakskryddor och ännu mer kanel och toppa med krossade pekannötter. Mums! Jättegott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *