iHealth

Jag brinner verkligen för välmående och hälsa. Som ni säkert vet vi det här laget eftersträvar jag balans i livet. Balans mellan träning och vila, nyttig och onyttig mat, arbetad tid och fritid, etc etc. Livet är för kort för att stå över livets goda. Se till att unna er och lev här och nu. Det är viktigt att vi mår bra och lever gott.

Att mäta sin träning kan vara roligt. Det kan ge en extra krydda, motivation och spark i baken. Själv har jag en Garmin Forerunner 305, ett par olika stegräknare, ett Nike+ FuelBand, appen Hälsa i nya iPhone och diverse andra appar i telefonen och paddan som mäter träning och aktivitet. Ni ser, det blir en hel del. Se till att det inte går till överdrift. Stirra er inte blinda på siffrorna. Koncentrera er på hur ni mår istället. Se det bara som en krydda helt enkelt.

iHealth, en ny aktivitetsmätareiHealth kan bäras både runt handled och vid höftenNu har jag införskaffat ytterligare en mätare. Det är aktivitet- och sömnregistreraren iHealth. Den känner av kroppsrörelse och vila under både dag och natt. All data kan synkroniseras till en mobiltelefon eller surfplatta. Den har en tillhörande app, iHealth My Vitals, som visar statistik och på så sätt kan uppmuntra till att sätta upp nya mål med sin aktivitet, sömn och träning. iHealth hittade jag hos Medistore som tillhandahåller massor av spännande produkter för egenvård/sjukvård och liknande.

Visst låter det som en fantastisk produkt?! Min ligger på laddning nu och ska testas så fort den laddat klart. Återkommer givetvis med recension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. sandra skriver:

    Åh äntligen någon mer som älskar träning och hälsa!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *