Gino

Idag blev det efterrätt för ovanlighetens skull. Efterrätt lagar vi nästan uteslutande när vi har gäster, inte annars. Vi var och handlade idag och hittade jättesöta och goda jordgubbar. De blev tillsammans med kiwi och banan, samt även apelsin och äpple, och riven choklad på toppen, till en gino som vi gratinerade i ugnen 225 grader i 10 min. Serverades med glass. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *