Goda nyheter
Ni som följer min blogg vet att jag älskar godsaker. I de flesta former, färger och skepnader. Jag är ett stort fan av bullar, muffins och bröd. Kolhydrater är min grej!
Brödföretaget Pågen kommer nu med sina vårnyheter. Hur många är vi inte som älskar deras Gifflar?! Omöjliga att bara ta en av, blir lätt att man äter upp hela påsen själv. Gifflarna kommer nu i ny spännande smak – Dubbel fyllning med blåbär och vanilj (konceptet kallas ”Two In One” och är alltså en kombination av två smaker i en och samma Giffel). Det låter så somrigt och gott och jag bara längtar efter att få smaka.
En nyhet i brödsegmentet är att Pågen lanserar en serie bröd med ett tydligt nordiskt tema, bakade med surdeg och kallpressad rapsolja från Österlen – Pågens Surdegsbröd. De kommer finnas i fyra smaker; Surdegsbröd LantGoda, Surdegsbröd KärnSund, Surdegsbröd DinkelGlädje och Surdegsbröd RågLycka. Bröd för den som vill göra naturliga och sunda val. Även vi som inte hinner fixa vårt eget surdegsbröd får nu alltså möjlighet att köpa ett bra alternativ till det hembakta.
Senaste kommentarer