Enkel köttmiddag

Idag blev det en enkel middag med kött, kokt potatis, brunsås och grönsaker. Köttet fanns kvar från grillfrosseventet i mitten på april och bestod av olika typer av marinerat fläskkött. Jag och barnen tyckte att det var mycket gott, Mattias gillade inte marinaden på köttet som han tyckte var för salt. Det bästa är ju att göra sin egen marinad utifrån eget smak och tycke.

En helt okej vardagsmiddag blev det i alla fall!

Brunsås

2 msk vetemjöl
2 1/2 dl mjölk eller matlagningsgrädde
1 1/2 dl vatten
1 msk lökfond
1 1/2 tsk soja
1 tsk balsamvinäger
salt och peppar

Vispa ut mjölet i mjölken/grädden och vattnet i en kastrull. Koka upp med fond, soja och balsamvinäger. Låt sjuda sakta i 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *