Goda (och lata) helgmiddagar

Till helgmiddagarna vill man gärna lyxa till det lite extra, gärna ska det gå snabbt! Omöjlig ekvation? Näpp, på fredagskvällarna ser det ofta ut så här hemma hos oss och även denna fredag. Kebabpizza, javisst!

Lördagsmiddagen blev inte dum den heller, och snabbt gick det också. Stek lite köttfärs i tacokrydda, skär upp dina favoritgrönsaker, gör gärna en guacamole, fram med goda såser röda salsasåser och vita gräddfilssåser, trolla fram tortillabröd och gärna tortillachips (det hade vi också men är inte med på bilden), ät och njut av tacos!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.