Dessa oemotståndliga glutenfria wrapsbröd

En ny omgång glutenfria wrapsbröd.

En ny omgång glutenfria wrapsbröd.

I förra veckan bakade jag för första gången Kristin Kaspersen glutenfria nyttiga wrapsbröd från kokboken Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin. Jag och familjen föll omedelbart för dessa tunna, smakrika, mjuka underbara bröd! Helt oemotståndliga! I helgen bakade jag en ny omgång som tog slut i ett nafs.

Härligt god helglunch med korv, wrapsbröd och tillbehör.

Härligt god helglunch med korv, wrapsbröd och tillbehör.

Underbar tunnbrödsrulle!

Underbar tunnbrödsrulle!

Till lunch lagade jag till smakrika korvar i wrapsbröd, efter inspiration från ett inslag jag såg på tv4 där Tommy Myllymäki lagade till varmkorv i tunnbrödsrulle på sydamerikanskt vis. Jag gjorde såklart på mitt eget vis. Självklart goda smakrika korvar (chorizo, bratwurst och smakrik tjockkorv) med hög kötthalt, guacamole, limesyrad rödlök, fetaostsås och andra tillbehör som senap, ketchup, rostad lök, grillsås och grönsaker. Hur gott som helst! 2 tunnbrödsrullar och en extra halv korv smet ner i magen utan problem! Ni måste bara baka dessa underbaringar. Ni kommer inte ångra er en sekund!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *