Dessa oemotståndliga glutenfria wrapsbröd
I förra veckan bakade jag för första gången Kristin Kaspersen glutenfria nyttiga wrapsbröd från kokboken Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin. Jag och familjen föll omedelbart för dessa tunna, smakrika, mjuka underbara bröd! Helt oemotståndliga! I helgen bakade jag en ny omgång som tog slut i ett nafs.
Till lunch lagade jag till smakrika korvar i wrapsbröd, efter inspiration från ett inslag jag såg på tv4 där Tommy Myllymäki lagade till varmkorv i tunnbrödsrulle på sydamerikanskt vis. Jag gjorde såklart på mitt eget vis. Självklart goda smakrika korvar (chorizo, bratwurst och smakrik tjockkorv) med hög kötthalt, guacamole, limesyrad rödlök, fetaostsås och andra tillbehör som senap, ketchup, rostad lök, grillsås och grönsaker. Hur gott som helst! 2 tunnbrödsrullar och en extra halv korv smet ner i magen utan problem! Ni måste bara baka dessa underbaringar. Ni kommer inte ångra er en sekund!
Senaste kommentarer