Goda törstsläckare

Jag älskar att gå på mässor och events. Man kommer i kontakt med så många nya, och gamla, spännande produkter och träffar många intressanta människor.

På Tjejmilenmässan i förra veckan kom jag för första gången i kontakt med den nya drycken Aquadrinks från Aquador (skandinaviens mest sålda stilla vatten). Dessa drycker marknadsförs i Sverige av företaget Saturnus.

Aquadrinks är lätt kolsyrad och smaksatt dryck helt utan kalorier. Den finns i smakerna Päron&Vattenmelon, Hallon&Svartvinbär samt Fläder&Äpple. Riktigt uppfriskande och släcker törsten bra. Päron&Vattenmelon blev min favorit men jag föll som en fura för samtliga! Dessa drycker passar perfekt för oss som försöker leva ett hälsosamt liv. Goda och naturligt söta men ändå med 0 kalorier.

På mässan fick jag även smaka Aquadors iste, Ice tea persika. Den är också helt kalorifri men ändå naturligt söt med smak av persika. Mycket fräsch och släcker törsten på ett kick. Perfekt om du föredrar en smaksatt men inte kolsyrad dryck.

Jag köpte hem en flaska av varje sort men de finns att köpa på Pressbyrån, 7-Eleven och OKQ8 (har ej Aquadrink Fläder & Äpple). I början på nästa år kommer de även att tas in inom dagligvaruhandeln.

De här drickorna blev mina nya favoriter och ett bra substitut till de Cola light jag annars gärna dricker. Har du testat Aquadrinks eller Aquador Ice tea? Vad tycker ni?

20130912-131112.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *