Mörk choklad gör gott

Det har länge hävdats att mörk choklad är bra ut ett hälsoperspektiv. Nu visar forskning att en liten bit av den mörka chokladen varje dag faktiskt sänker blodsockret och kolesterolvärden. Perfekt för oss gottegrisar! Nu är det alltså fritt fram att äta det med andra ord, eller hur?!

Idag fick jag hem senaste nyheten från AlproAlpro Mandeldryck mörk choklad. Jag älskar ju redan tidigare Alpros produkter och denna gjorde mig inte besviken! Den har samma goda smak som originalet mandelmjölken men förstärkt med en tydlig och god chokladsmak. Ett alternativ till den klassiska O’boy-en. Perfekt att värma och ta med i termos vid höstens och vinterns utflykter i skogen eller skidbacken.

Jag testade den även med goda frukostflingor och det blev en ljuvlig kombination och god start på morgonen. Mörk choklad är ju nyttigt så då är väl självklart även denna dryck nyttig och bara att dricka på!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Oh, jag vill också smaka denna! Hur gör du för att få hem Alproprodukter för att testa? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *