Arla & More

Arla & More

Arla & More

Frukost eller mellis on the go.

Frukost eller mellis on the go.

Jag har fått hem Arlas senaste nyhet i mejerihyllan Arla & More för test och recension. Arla & More är sk on the go-produkter och finns som yoghurt, gröt och smoothie. Yoghurten och gröten har inbyggd sked i locket så att man kan äta produkterna på språng precis som dom är. Samtliga produkter har ett naturligt innehåll och är, precis som många andra produkter dessa dagar, laddade med protein.

Gröten blev min favorit!

Gröten blev min favorit!

Gröten blev min favorit. Den är gjord på havre, bovete, frön och mjölk och finns i två olika smaker. Vanilj och kardemumma samt Äpple och kanel. Båda två var riktigt goda. De går att äta kalla eller värmas i mikro. Jag kan inte äta gröten kall. Den är för tjock och kompakt för min smak. Föredrar den värmd och gärna tillsammans med färska bär eller frukt och skummad soja- eller havremjölk. Då kommer den verkligen till sin rätt.

Yoghurten var helt okej men föredrar krisp ovanpå istället för inblandat i yoghurten.

Yoghurten var helt okej men föredrar krisp ovanpå istället för inblandat i yoghurten.

Yoghurten är blandad med havre och frön för att ge extra energi. Även den finns i två smaker. Jordgubb och vit persika samt Blåbär och björnbär. Jag är inte jätteförtjust i havren och fröna. Toppar hellre yoghurten med flingor och granola efter eget smak och tycke istället för att redan ha krispet blandat i själva yoghurten. Men smakerna är det inget fel på. Goda!

Bra start på dagen!

Bra start på dagen!

Smoothien finns i smakerna Hallon & rödbeta respektive Kokos & ananas. Jag har valt att inte köpa hem dessa då jag inte är förtjust i köpesmoothies. Gör hellre mina egna smoothies och blandar i det jag tycker om i en smoothie. Men annars är smoothies ett riktigt bra sätt att snabbt få i sig något gott och mättande när man är på språng eller i tidsnöd.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *