Goodiebag från TiDSAM

Från veckans fantastiska bloggkryssning fick vi inte bara en goodiebag med oss hem utan tre (!!!) stycken. Välfyllda med bra saker var de också.

En goodiebag kom från TiDSAM. Det är en mängd tidsskrifter som har gått ihop och har en gemensam kampanj som heter  ”Tidningar för dig”. Kampanjen går ut på att man ska köpa två valfria tidningar med kampanjetikett och sedan gå in på kampanjens hemsida och vara med och tävla om riktigt fina priser, bla resa till Eurodisney, mat- och vinresa till Champagne, fotbollsresa, etc etc.

I påsen som vi fick med hem fanns två prenumerationsboxar från Bonnier och Aller Media som är två av de förlag som medverkar i kampanjen. Helt perfekt, fanns många roliga tidningsprenumerationer att välja bland. Jag utnyttjade ett av presentkorten på en gång och beställde 5 nummer av Amelia.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *