Goohd lunch

Goohd lunch
Goohd lunch

(Produktutskick, ej betalt samarbete) När de allmänna coronarestriktionerna nu slopats är vi många som helt eller delvis lämnar hemmakontoret och återvänder till vår fasta arbetsplats. Vi lägger åter mer tid på att ta oss till och från jobbet och får mindre tid över till annat, som tex i mitt fall matlagning. På hemmakontoret kunde man lätt slänga ihop en god, näringsrik lunch om rester inte fanns att tillgå men nu står man där i lunchrummet på jobbet och har inte fixat något att äta. Det finns såklart färdiga rätter att köpa, från en närbelägen restaurang eller mataffär. Jag fått hem tre nyheter från Gooh som finns att köpa i de flesta välsorterade mataffärer och det är vad jag kallar goohd lunch.

Pasta Bolognese
Pasta Bolognese
Smakrik och god köttfärssås och perfekt kokt pasta.
Smakrik och god köttfärssås och perfekt kokt pasta.

De tre nyheterna är Pasta Carbonara, Taco Bowl och Pasta Bolognese.

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara
Otroligt smakrikt och gott - en lite lyxigare lunch.
Otroligt smakrikt och gott – en lite lyxigare lunch.

Taco bowl är tacokryddad nötfärs, ris, bönor och grönsaker som toppas med riven ost. Pasta Bolognese är pasta toppat med en köttfärssås som smaksätts med parmesan och balsamvinäger. Pasta Carbonara är pasta och bacon som fått koka samman med grädde och crème fraiche och med en äggula på toppen.

Taco bowl
Taco bowl
Givetvis svenskt kött!
Givetvis svenskt kött!

Jag tycker samtliga tre rätter var fantastiskt goda. Helt okej näringsvärde (ja, Carbonaran kanske är lite väl energirik men en rätt man kan lyxa till det med då och då) men bör kompletteras med grönsaker på sidan om för en komplett måltid. Överkomligt rekommenderat pris (kan variera mellan affärer) men jag tycker man får bra värde för pengarna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Erik skriver:

    De lådorna är faktiskt goda, betydligt bättre än likvärdiga alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *