Gratis Dagispåse

Har du barn? Vill du ha en gratis Dagispåse? Dagispåsen är en slitstark, fin och praktisk påse där extrakläder, teckningar, gummistövlar och allt det andra får plats. I höstupplagan 2011 hittar du bl a produkter från Semper, erbjudande från Linas Matkasse, gratis hytt för upp till 4 personer på Silja Galaxy och massa mer.

26 till 28 augusti delar Loppi.se ut gratis Dagispåsar på 13 utvalda Åhléns-varuhus runt om i landet. Missa inte detta! Läs mer och anmäl dig här. Det är viktigt att ni som vill ha en påse gör en föranmälan på hemsidan innan man går till Åhléns och hämtar ut den. Antalet påsar är begränsat så först till kvarn gäller. Påsen är alltså helt gratis och man förbinder sig inte till något.

Själv så har jag flera Dagispåsar i min ägo och de används ofta och mycket, bla som påsar för återvinning (plast, papper och kartong sorteras i en varsin påse), som strandbag, shoppingbag, för att frakta kläder till och från skola och förskola, etc. Praktiskt och bra!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *