Grillad fläskkarré med grönsaker

I lördags grillade vi. Vi hade gäster och hade på ett tidigt stadium redan bestämt oss för att bjuda på en klassisk grillmiddag med kött, korv, klyftpotatis, såser, bröd och sallad. På dagen var vädret helt okej men när det var dags för att grilla fullständigt vräkte regnet ner. Ni som befann er i Stockholm vet vilket oväder det var denna kväll med mägder av regn, blixtar och åska. Ett oväder jag sällan skådat.

Men grilla skulle vi och gjorde vi. Killarna (jepp, här håller vi på könsrollerna) fick stå ute under altanmarkisen och hålla sig så torra det bara gick medan de grillade kött och korv och drack öl. Resultatet blev i alla fall gott!

Idag har det varit fint väder. Då passade vi på att grilla till middag. Det blev marinerad fläskkarré och till det hade vi blandade grönsaker (bland annat broccoli, haricots vert, bönor, majs, gröna ärtor, morötter, tomater, röd paprika, röd lök) och såser. Gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.