Vardagslyx

Jag älskar att unna mig. Unna mig nya fina kläder, unna mig en fin tavla, unna mig ett träningspass, unna mig god mat, dryck och godsaker, unna mig egentid, etc. Lyx i vardagen är viktigt för välmåendet!

Vardagslyx

Vardagslyx

En middag på Wijnjas och efterrätt på Espresso House tillsammans med Mattias, Mattias syster och sambo var planerat sen länge. Barnvakt var ordnad, lön på kontot och vad passar då inte bättre än att köpa en hotellnatt på fint hotell med älsklingen?! Vi tog ett extra fint rum men blev uppgraderade till ett ännu finare, Deluxe Executive. Nyrenoverat och fint.

Frukost och nyhetsmorgon hinner vi sällan med i vanliga fall

Frukost och nyhetsmorgon hinner vi sällan med i vanliga fall

Vi unnade oss taxi, hade en trevlig middag och fika ute och sov riktigt gott på rummet. Nu på morgonen beställde vi frukost på sängen, åt och njöt samtidigt som vi kollade på Nyhetsmorgon. Lyx vi aldrig unnar oss annars, mest pga tidsbrist. Nu ska vi ut en kort vända på stan, äta lunch och sen hem till barnen. På torsdag gör jag samma äventyr med barnen. Bara vi tre! Mina två kottar vet ungefär vad som väntar men jag har några överraskningar de inte känner till. Behöver jag säga att de längtar ❤️❤️ !?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *