Hälsosamma och goda kikärtsbiffar

Jag är en klassisk flexiterian. Jag älskar vegetarisk mat men kan inte tänka mig att vara utan min kyckling, fisk och kött. Men både för smaken, hälsan och miljön byter jag ut vissa måltider mot vegetariska alternativ. Till lunch i veckan blev det hälsosamma och goda kikärtsbiffar.

Hälsosamma och goda kikärtsbiffar

Hälsosamma och goda kikärtsbiffar

De goda kikärtsbiffarna kommer från Hälsans Kök. Det är frysta stekfärdiga veganska kikärtsbiffar, Veggisar, med smak av koriander. De har en fast fin konsistens. Kikärtorna är inte helt nermalda utan det finns ganska många hela kikärtor kvar vilket ger ett perfekt tuggmotstånd. Smaken är riktigt god! Jag gillar inte koriander men jag känner faktiskt ingen koriandersmak. Toppenbetyg från mig! Jag serverade dessa med srirachasås, ugnsbakade och färska grönsaker samt hembakta glutenfria wrapsbröd. En fräsch och god lunch!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *