Sponsrat inlägg: Hemligheten bakom god mingelmat

Hemligheten bakom god mingelmat

Enkelt och gott mingelsnacks till midsommarfirandet

På våren, sommaren och även hösten avlöser kalasen varandra. Det är bröllop, studentfirande, födelsedagar, midsommar och alla möjliga typer av fester. Jag älskar kalas och är i mitt esse när jag själv får anordna en fest. Jag serverar ofta mingelmat. Det passar så himla bra som del av en god lunch, som tilltugg till fördrinken inför middagen eller varför inte som vickning när festen börjar närma sig sitt slut. Nu tänkte jag avslöja hemligheten bakom god mingelmat. Kavli-snittar är mitt hemliga knep. Otroligt uppskattat av gästerna och riktigt svårt att misslyckas med!

Kavli mjukost utgör en perfekt bas för god mingelmat

Kavli mjukost utgör en perfekt bas för god mingelmat

Mumsfilibaba!

Mumsfilibaba!

Mitt hemliga knep är alltså att använda Kavli mjukost med olika smak. Mjukost fungerar ju inte bara som pålägg på morgonsmörgåsen utan är även en fantastisk ingrediens när man gör snittar och mingelmat. Ostarna är väldigt krämiga, smakrika men ändå milda och goda. Det är lätt att applicera osten och den är lätt att kombinera med andra tillbehör. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra. Mina favoriter är ägg med räkost/räkor/dill, tunnbröd med skinkost och skinka, crostini med paprikaost och färsk paprika, kokt färskpotatis med gräddfil och kräftost samt ägg- och baconröra på rye snacks från Finn Crisp. Gästerna frågar ofta efter recepten och många har reagerat med förvåning över att de är så enkla att göra men smakar så gott. Det har jag alltså mitt hemliga vapen Kavli att tacka för!

   

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *