Hur kommer dom på allt?!

Som jag berättade i förra veckan har godisleverantörerna börjat förstå storheten av kombinationen bakverk/godis. Fazer lanserade nyligen Geisha chokladkex, ett kex fylld med Geishas hasselnötscrème överdragen med mjölkchoklad. Jag tyckte de var riktigt goda.

Nu kommer Fazer med ytterligare en kombination av bakverk och godis, nämligen Chokladboll Marianne. Det är Delicatos klassiska chokladboll som kombinerats med karamellen Marianne. Mariannebollen är en traditionell chokladboll men i smeten tillsätts Marianne. Bollarna doppas i choklad, varvas med krossad Marianne och toppas med mintströssel. Den här bollen är en uppföljare på succén Chokladboll Dumle, förra årets succé i konditorihyllan.

Jag fick hem en förpackning, som består av fyra chokladbollar, för att testa. Jag älskar den traditionella Delicatobollen och även Dumlevarianten gick hem hos mig så förväntningarna var höga inför provsmaket av Mariannebollen. Tyvärr blev den en besvikelse. Jag tycker mintsmaken blev för dominant. Den bedövade smaken av den annars lena fina chokladen som jag tycker en traditionell chokladboll har. Det ska dock påpekas att den godistyp jag minst av allt gillar är just mint. Bland mint- och Marianne-älskare kan det säkert bli en hit.

Gillar du kombinationen av bakverk och godis?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Chokladboll ska smaka chokladboll 🙂 kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *