När tiden inte räcker till

Det känns som att livet just nu är fyllt av möten och busy busy på jobbet, barnaktiviteter på kvällar och helger, föräldramöten och utvecklingssamtal hos barnens lärare och några bloggevents på det. Hur ska man få tiden att räcka till?! Vid dessa tillfällen är det tur att det finns både bra färdigmat att köpa i affären, bra take-away restauranger i närheten och att jag varit förutseende nog att laga bra mat och frysa in att ha vid dessa tillfällen.

Idag var jag på föräldramöte för Filippas klass. Mitt i middagstid såklart. Då är det hur bra som helst att jag i lördags av lite rester i frysen och ingredienser i kylen knåpade ihop en helt vanlig lasagne som jag serverade med grönsaker till. Först till barnen och maken och sedan till mig själv när jag kom hem. Hur gott som helst! Och bekvämt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *