Sockersmarta snackbars

Sockersmarta snackbars

Sockersmarta snackbars

Jag älskar sötsaker av olika slag. Smågodis är en av mina guilty pleasures! När eftermiddagsdippen slår till försöker jag ha något nyttigt snacks att ta till. Det kan vara rawbollar, smaksatta dadlar, nyttiga muffins eller banan- och valnötsbröd. Oftast blir det dock något sockrigt fikabröd eller just godis. Nu har jag fått testa nyheten sockersmarta snackbars från Swebar. Passar perfekt när dippen slår till eller som mellanmål när man är på språng eller på väg till träningen.

En hård testjury är redo att testa Swebar snackbars.

En hård testjury är redo att testa Swebar snackbars.

Efterfrågan på produkter med mycket protein och lite socker är stor i vårt hälsomedvetna land. Detta uppfyller Swebars snackbar. Mycket protein men bara sötad med en halv sockerbit per bar. Storleken är något mindre än en klassisk proteinbar och har således lägre kaloriinnehåll. Den kommer i två smaker, Gräddkola och Skumbanan och har landat i butik i skrivande stund.

Äntligen får man ta sig en tugga!

Äntligen får man ta sig en tugga!

Den var inte dum alls!

Den var inte dum alls!

En hård testjury satte genast igång att testa nyheten. Valet föll på Swebar Gräddkola. Mjuk, fin konsistens och mycket god smak. Väldigt godislikt! Ett gott och nyttigare alternativ till godis helt enkelt. Skulle helt klart motverka mitt eftermiddagssug. Men som mellanmål – njaeee… Själv föredrar jag något mer mättande.

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *