Husbilspremiär 2023

Husbilspremiär 2023
Husbilspremiär 2023

I förra veckan blev det husbilspremiär 2023. Vi sålde vår båt sensommar 2022 för att testa på husbilslivet tills vidare. Vi gjorde en del små resor under hösten för att komma igång och nu väntar det stora sommaräventyret!

Nämen så mysigt att komma iväg på en minisemester!
Nämen så mysigt att komma iväg på en minisemester!

Vi var upptagna med annat under helgen men då Sveriges nationaldag var på tisdagen passade vi på att åka iväg för en minisemester måndag till tisdag. Vi drog inte iväg så långt utan tog en ställplats på First Camp Stockholm City.

Flatenbadet.
Flatenbadet.

First Camp City är en liten, enkel och citynära camping vackert belägen i Flatens naturreservat invid Flatensjön. Ett fint bad och härliga promenadstråk. Vädret var kanon. Till och med så varmt att vi fick köra ACn i husbilen för att få svalka.

Fabbe är inte lika förtjust i värmen som matte!
Fabbe är inte lika förtjust i värmen som matte!

Vi gjorde inget speciellt egentligen. Jobbade på distans (på måndagen som var en arbetsdag), vilade upp oss, tog härliga promenader och åt god mat. En lugn och skön mini”helg” helt enkelt.

Härliga promenadstråk längs vattnet.
Härliga promenadstråk längs vattnet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *