Hundvänligt hotell i Uppsala

Hundvänligt hotell i Uppsala
Hundvänligt hotell i Uppsala

Det kan inte ha undgått någon som följer mig på sociala media att vi numera är fem i familjen. Jag, min make Mattias, mina två barn Filippa och Gustaf och sedan i maj även den portugisiska vattenhunden Fabbe, i skrivande stund nio månader. I mellandagarna spelade min son innebandy i turneringen Storvretacupen i Uppsala. För att slippa bilpendla fram och tillbaka Uppsala-Jakobsberg gick vi på jakt efter ett hundvänligt hotell i Uppsala och fann Clarion Collection Hotel Uppsala där vi tog in för en natt.

Stora rymliga rum
Stora rymliga rum
Goodiebag till hunden väntade på rummet
Goodiebag till hunden väntade på rummet

Hotellet ligger mycket centralt med närhet till Uppsalas alla attraktioner. Rummen är stora och luftiga. Vi fick plats alla fyra plus hund. Hundar är alltså välkomna, både i rum och restaurangen (även om de är hänvisade till en avskild plats av restaurangen/hotellet). Skulle vilja säga att hundar blir mer bortskämda än oss människor vid ankomst till hotellet. På rummet väntade nämligen både välkomstpresent i form av lyxig hundmat och godis. Självklart finns hundsäng och matskål att låna på rummet.

Vattenskål finns på rummet, men Fabbe dricker gärna direkt från kranen!
Vattenskål finns på rummet, men Fabbe dricker gärna direkt från kranen!
Mjuka sköna sängar som gjorda för gos med hund
Mjuka sköna sängar som gjorda för gos med hund

Det fina med Clarion Collection hotell är att fika, kvällsmat och frukost alltid är inkluderat i priset. Varje dag serverar kvällens varmrätt, en soppa och salladsbuffé. Fikat var i princip slut när vi skulle hugga in (de hade säkert ställt fram mer om vi sagt till). Middagen var helt okej, inget jag skulle ha betalat extra för dock. Frukostbuffén var jättebra. Den var inte stor och överdådig, men det fanns allt man kan önska och det som fanns höll hög kvalitet.

Riktigt bra frukostbuffé
Riktigt bra frukostbuffé

Sammanfattningsvis ett litet, fräscht, mysigt och mycket vänligt hotell!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *