I fjällen på sommaren

20130715-212910.jpg

Nu är vi på plats på sommarsemesterns andra stopp. Vi befinner oss i Sälen och närmare bestämt i Lindvallen. Vi har spenderat flera somrar i Åre, dels hela familjen och dels bara jag och Mattias. Vi älskar fjällen lika mycket på vintern som på sommaren. Jag och Mattias har tidigare testat både cross country-cykling och downhill-cykling och vi älskade det. Nu när barnen är lite större (Gustaf är 6 och Filippa 9 år) tänkte vi att vi skulle testa downhill-cykling hela familjen. Vi valde just Lindvallen då det är barnvänligt och verkar bra.

20130715-212917.jpg

Det finns även massa annat att göra här i Lindvallen och i närområdet. Upplevelsevärlden Experium med bland annat äventyrsbad, bio, bowling, gym, shopping och restauranger. En fäbod med fritt strövande djur. Vandrings- och upplevelseleder. Fiske. Gocart. Och mycket, mycket mer.

20130715-212927.jpg

Till en början kommer vi att stanna fyra nätter men kan mycket väl tänka oss att lägga till några dagar om vi gillar det. Vi bor på Ski Lodge Lindvallen, ett fyrstjärnigt lägenhetshotell, som ligger precis vid skid-/cykelbacken. Vi har hyrt cyklar och nödvändig skyddsutrustning samt köpt liftkort för två dagar. Sedan har vi köpt två inträden för hela familjen till äventyrsbadet i Experium. I övrigt tar vi dagen som den kommer.

20130715-212940.jpg

Vi kom fram till Lindvallen på eftermiddagen idag. Vi har hunnit med att testa ut cyklar och utrustning, packat in i lägenheten, kollat in Experium, utomhusgymmet, en snabb visit på Fäboden som dock precis höll på att stänga, ätit underbar middag med utsökt lokalt hembrygd IPA-öl på Gustav Bar & Grill och lekt i en stor lekpark. Så här långt är Lindvallen en stor HIT. Vi får se hur det här artar sig!!!

20130715-212953.jpg

20130715-213003.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *