Incredible Face Mask från Maybeauty

The Incredible Face Mask

The Incredible Face Mask

I förra veckan fick jag hem ett gäng förpackningar med den populära ansiktsmasken Incredible Face Mask från Maybeauty. Själv hade jag aldrig hört talas om denna men min 11 åriga dotter Filippa blev helt eld och lågor. Hon hade läst om denna på någon blogg. Hon följer tydligen Kissie så det var säkert där. Genast var hon framme och snappade åt sig en förpackning och testade den på en gång.

Dags för test av den populära masken

Dags för test av den populära masken

Incredible Face Mask från Maybeauty är gjord av djuphavslera som sägs motverka akne, ta bort pormaskar, lyfta bort död hud och orenheter och ge en riktigt ren och len hy! Så här i sommartid kan det också vara intressant att veta att man genom att använda masken innan man börjar sola får en jämnare och mer långvarig solbränna eftersom masken lyfter bort döda hudceller och annat som fastnar i huden.

Den svarta masken som rengör på djupet

Den svarta masken som rengör på djupet

Filippa var inte sen med att vilja testa

Filippa var inte sen med att vilja testa

Nu har jag inga problem med akne eller pormaskar (jag är ju ändå 42 år!!) men masken verkade ta bort smuts och det kändes som om den rengjorde på djupet. Jag kände mig verkligen fräsch i huden efter användning. Det var dock ingen trevlig upplevelse att dra bort masken. Det kändes som en enda lång pina – som att dra av ett plåster men 100 gånger värre! Som tur är behöver man inte dra av den om man inte vill. För den som inte är självplågare går det lika bra med varmt vatten. Filippa var jättenöjd med resultatet av sin behandling hon med. Hon tyckte huden kändes ren och len efteråt.

Vill ni också prova den här ansiktsmasken får ni 30% rabatt om ni anger rabattkoden: sundbergfacemask30 .

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    haha… ja visst är det en PINA att dra bort den ! det svider verkligen,
    men den funkar ju i alla fall och jag lider faktiskt ”pin” då och då för att få bort lite trista pormaskar 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *