Ingen träning idag

Idag blir det nog ingen träning. Jag orkade inte gå upp i ottan och Filippa har varit med mig på jobbet idag då hon var på ett läkerbesök på Astrid Lindgrensjukhuset på dagen, så då kunde jag inte heller lunchträna. Visserligen behöver vi bara koka lite pasta till middagen idag, blir pasta med pesto istället för fläskflépasta, och peston är redan klar, så jag skulle hinna springa innan middagen, men vi måste packa och förbereda inför resan imorgon. Sen är vädret inget vidare att gå ut och springa i. Ja, idel bortförklaringar är det idag 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Molly skriver:

  tittar in för att önska dig en riktigt bra start på helgen samt en riktigt underbar helg 🙂 några planer?:)
  take care!
  kram

 2. Petra skriver:

  Grattis – du är en av vinnarna i min bloggtävling om müsli. Mejla mig ditt namn och adress till petra.manstrom@gmail.com så kommer vinsten med posten!

  Ha en fin helg.

 3. Petra skriver:

  Hej! Jag behöver din e-postadress senast kl 24.00 måndagen den 20 oktober, annars måste jag tyvärr dra en ny vinnare i müslitävlingen. Hoppas du hör av dig!

 4. Petra skriver:

  Jag menade såklart att jag behöver ditt namn och adress! Mejla mig på petra.manstrom@gmail.com senast måndagen den 20/10 kl 24.00.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *