60års firande hela helgen

Fredag till måndag har vi varit hela familjen i Östersund på min svärfars 60års firande. Vi har ätit så mycket gott hela helgen och haft det jättehärligt. Det är skönt att komma iväg ibland och bli lite omhändertagen. Jag har inte bara legat på latsidan vad gäller träningen i alla fall. Jag var ute både lördag och måndag morgon på en joggingtur. Passen varade båda i ca 40 min. Det var så himla härligt att vara ute och springa dessa mornar. Joggingturen gick längs storsjön, vyn var underbart vacker med upplysta kyrkor och hus. Bra musik i öronen (jepp, Basshunter som vanligt 🙂 ), skön och klar luft och man fick ta ut sig ordentligt. Jag blev glad i hela kroppen och själen efteråt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Susanne skriver:

  Hejsan! Läste här att du har vunnit, …men du måste maila din adress senast IDAG för att få vinsten!
  Det var på denna blogg jag läste det….. http://egokick.blogspot.com/

 2. admin skriver:

  Tack, vad gulligt att du påminner mig! Har varit helt off från dator hela helgen. Har mailat 🙂 Hoppas du fortsätter läsa min blogg då och då. Kommer många roliga recept framöver och lite träningsuppdateringar!
  kram,
  Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.