Jag är en vinnare!

Har jag flyt just nu? Häromveckan vann jag en cykel och igår fick jag reda på att jag vunnit en månads vasaloppsträning hos Viktor Larsson Hälsa. Kul! Jag vet inte exakt ännu vad det innebär men det kommer garanterat att ge mig variation i min träning och en bra uppladdning inför en eventuell start i Vasaloppet/Öppet spår/Tjejvasan 2011. Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska åka eller inte, men skidåkning blir det garanterat under vintern 2010/2011 och då är det inte fel att få personliga och professionella träningsupplägg, tips på passande kost, utrustning och valla och träning på det.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juni 3, 2010

    […] någon minns så vann jag i maj en månads vasaloppsträning hos Viktor Larsson Hälsa. Igår kväll var det dags för första […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *