Jag KAN laga mat på fredagar

Ni som följer min blogg vet att jag nästan alltid äter hämtmat på fredagar. Efter en lång arbetsvecka orkar jag sällan ställa mig i köket efter fredagsmyset, utan lokal pizzerian eller japanen får ofta ett besök av oss. Då det blir mycket äta ute i helgen ställde jag mig faktiskt vid spisen ikväll.

God och lite finare mat blev det såklart. Helgerna ska självklart ha en guldkant på maten. Jag stekte färska lammkotletter och färsk lammkorv från Taylor&Jones och till detta friterade vi pommes stripes i fritösen, hade bearnaisesås, grillsås och fräsch sallad. Cola till maten då Mattias inte var sugen på vin… Mycket gott och självklart både godare, nyttigare och fräschare än den klassiska hämtmaten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *