Fantastiskt god fiskrätt

Efter helgens alla festligheter är det åter dags till vardagsmaten. Tänket är fortfarande att vi ska äta enligt medelhavsdieten, mer eller mindre. Idag tog jag ca 600 g hackad bladspenat och blandade ut denna med lite grädde och kryddade med salt och peppar. Detta la jag i botten på en ugnssäker form. Ovanpå spenaten la jag 800 g vit fiskfilé som jag kryddade med salt och chili/lime-krydda. In i ugnen ca 30 min på 200 grader. När maten var klar toppade jag den med 3 hårdkokta, hackade ägg och dill. Vi kokade ett par potatisar till maten. Dels så behöver inte barnen gå på någon diet, dels så tycker vi också det kan vara gott med en halv potatis till fisken. Maten var fantastiskt god!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *