Knäckepizza från Leksands Knäckebröd

Ett mycket trevligt bud som kom till mig från Leksands knäckebröd!

Ett mycket trevligt bud som kom till mig från Leksands knäckebröd!

God fortsättning alla mina fina läsare! Hoppas ni har överlevt jul och nyår. Min jul och nyår var mycket trevliga och lyckade. Mellandagarna faktiskt helt magiska, utan att överdriva. På sommaren har man höga krav på sig själv att man ska ut och resa, hitta på aktiviteter och göra ditten och datten. Nu tog vi det lugnt, chillade, umgicks och sysselsatte oss utan att känna krav eller måsten. Igår var det nyårsdagen och självklart höll vi på traditionen att äta hämtpizza till middag. När vi precis hade beställt kom dock ett överraskande bud med Knäckepizza från Leksands knäckebröd.

God mat och inspiration.

God mat och inspiration.

Vi svenskar är ett knäckebrödsälskande folk. Knäckebröd är nyttigt, gott och praktiskt. Vi älskar också pizza. Att kombinera dessa två kan ju inte gå fel. Det har Leksands knäckebröd tagit fasta på. De har helt enkelt tagit sitt knäckebröd och toppat det med tre olika toppings. Knäckepizzan finns i smakerna Skinka, ost och tomat, Taco, rödlök och paprika samt Soltorkad tomat. Den är gjorda på endast svenska råvaror. Som en bonus har den dessutom låg fetthalt och lågt kolhydratsvärde. Knäckepizzan innehåller 180-190 kcal per hundra gram (pizzan har en vikt på 260 g). Den är därmed perfekt även för alla er som har tagit nytag vad gäller kosten. Den här kan ni äta med gott samvete!

Knäckepizza från Leksands Knäckebröd

Knäckepizza från Leksands Knäckebröd

Jag åt pizzan till lunch idag (1 1/2 pizza var alldeles lagom för mig + grönsaker). Jag var verkligen skeptisk till en början. Efter att ha smakat ska jag villigt erkänna att knäckepizza är en riktig hit! Det hårda knäckebrödet ger en knaprig och saftig botten. Toppingen är fräsch, matig och god och i riklig mängd. Mycket bra kombo! God och lagom mättande. Den kanske inte kan ersätta hämtpizzan men fungerar perfekt till vardags.

Jag blev riktigt inspirerad, kommer köpa pizzan igen och kommer faktiskt göra min egen knäckepizza när jag är sugen på något gott men nyttigt. Vi har alltid knäckebröd hemma och toppings kan man välja efter vad som finns i kyl och frys. Det finns också beprövade recept på hemsidan när fantasin tryter.

Tack Leksands knäckebröd för oerhört trevligt bud och inspiration!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.