Jaga bort myggen i sommar

Jaga bort myggen i sommar

Jaga bort myggen i sommar

Har ni också märkt av mygginvasionen? Kvällstid har vi väldigt mycket mygg där vi bor. När vi varit ute och åkt båt har vi vissa kvällar blivit anfallna av mängder med mygg. Hemma har vi sen flera år haft en Thermacell som vi haft ute på altanen när vi velat sitta ute på kvällarna. Nu har vi köpt en till båten också. En ny bordsmodell som heter Mini Halo som förutom att jaga bort mygg också är väldigt stilren.

Alla Thermacells modeller drivs av gasolpatron och en liten matta med myggmedel. Gasolen hettar upp plattan som sprider en doft som myggen inte gillar. Mattan med myggmedel räcker i 4 timmar och gasolpatronen i 12 timmar.

Vi har faktiskt sluppit myggorna när vi använt denna. De verkar hålla sig på avstånd. Jag är väldigt känlig mot myggbett så det kan inte bli bättre! Rekommenderas!

Thermacell Mini Halo

Thermacell Mini Halo

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *