Jingle bells, jingle bells!

Hör upp alla julälskare – julgodiset Dumle Pepparkaka är tillbaka. Har ni längtat? Kan inte påstå att jag direkt längtat, men jag och familjen gillade dom skarpt, passade perfekt att njuta av på ett glöggmingel eller när suget efter något sött och julens smaker blev stort. Säljs åter i begränsad upplaga från oktober till och med december i år.

För er som missade detta förra året är Dumle Pepparkaka en kombination av mjölkchoklad,  kola och julens klassiska kryddiga smaker (kanel, kardemumma, ingefära och kryddnejlikor). Blev tydligen en succé förra året och sålde till och med slut innan jul. Kanske läge att bunkra upp ett lager om man är ett stort fan.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *