Julchips

Det lackar mot jul! Glöggen väntar på att korkas upp, julbaket har redan börjat. Nu har också årets julchips gjort entré i butikshyllorna. Jag har fått hem produktprov från Estrella och Gårdschips.

Julostchips från Estrella.

Julostchips från Estrella.

Lite mer ostsmak hade inte skadat!

Lite mer ostsmak hade inte skadat!

Estrella fortsätter sin tradition med Julostchips som åter är tillbaka. Julostchipsen är mycket efterfrågad och en av få begränsade upplagor som får komma tillbaka år efter år. Detta här är fjärde året i rad de finns i butik. Chipsen är lövtunna och smaksatta med vällagrad julost. Riktigt goda även om jag tycker att de borde smaka ännu mer ost. Är rätt mesiga i ostsmaken nämligen. Jag saknar Julhjärtan – Kom tillbaka!!!

 

Scottish Red från Gårdschips.

Scottish Red från Gårdschips.

Julspecial.

Julspecial.

Gör sig riktigt fint i skålen som Gustaf gjort i slöjden!

Gör sig riktigt fint i skålen som Gustaf gjort i slöjden!

Gårdschips satsar på en röd julspecial. Julens färg är röd och vad passar då inte bättre än att lansera röda chips tänker Gårdschips. Chipsen heter Scottish Red, tillhör kategorin Rootfruit av Gårdschips och kommer i en begränsad upplaga. De är lövtunna och lättsaltade. Riktigt goda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *