Nyttig lunch på 2 minuter

Nyttig lunch på 2 minuter

Nyttig lunch på 2 minuter

Jag berättade häromveckan om matkonceptet Mitas mat. Nyttig singelpackad mat som enkelt värms i vattenbad eller mikro. Idag testade jag Mitas mat och fick en nyttig lunch på 2 minuter. En mycket god och mättande sådan dessutom.

Pulled chicken, rårismix med mungbönor, smakrika rotfruktsnudlar och mango- och kokossås

Pulled chicken, rårismix med mungbönor, smakrika rotfruktsnudlar och mango- och kokossås

Man kan kombinera ihop rätter efter hur hungrig man är och efter eget smak och tycke. Jag som alltid är hungrig komponerade ihop en lunch bestående av pulled chicken, rårismix med mungbönor, smakrika rotfruktsnudlar och mango- och kokossås. Två minuter i mikron, upp på tallriken och klart att äta. Rikligt med mat som både såg aptitligt ut och luktade riktigt gott. Ska sägas att såsen räcker till minst två måltider. Jag sparade det som blev över i en glasburk till en annan gång.

Riktigt gott och mättande!

Riktigt gott och mättande!

Kycklingen var perfekt. Smakrik och mör. Smälte nästan i munnen. Rårismixen hade bra tuggmotstånd. Kompletterade den möra kycklingen bra. Rotfruktsnudlarna var krispiga. De hade en ganska stor hetta, vilket satte piff på det hela. Det bästa av allt var nog såsen. I alla fall i kombination med kycklingen. Riktigt god och med härliga bitar av mango och kokos.

En riktigt god och klimatsmart måltid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.