Julostchips och Tomteluvor

Julostchips och Tomteluvor

Julostchips och Tomteluvor

Redan från vecka 44 börjar Estrella önska God Jul. Då lanseras julsnacksen Julostchips och Tomteluvor. Julostchipsen har varit med ett tag nu. De är lövtunna och smaksatta med vällagrad julost. Min favorit från förra året, Julhjärtan, finns tyvärr inte kvar. Istället har de ersatts av Tomteluvor.

Tomteluvor a la Sombreros.

Tomteluvor a la Sombreros.

Tomteluvorna är vanliga sombreros (majssnacks) smaksatta med ost, tomat, lök och gräddifl. Smaken fick godkänt, knaprigheten högsta betyg! De konliknande snacksen ser verkligen ut som tomteluvor, smart där!!

Jag gillar produkter med limited edition där smakerna anpassas efter säsong. För mig räcker dock ett köp som i detta fall. Resten av julen kommer jag fortsätta njuta av mina favoriter Salt & Vinäger, Grillchips och Linschips och barnen av Sourcream & onion. Vanemänniska som man är!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.