Känsla av varm, solig, vit strand med vajande palmer

Alpro kokosdryck

Alpro kokosdryck

Jag måste få rekommendera en av de godaste växtbaserade mjölkdryckerna jag druckit på bra länge. Det är en färsk kokosdryck från Alpro, Alpro Coconut Original Fresh. Den är krämig, smakrik och fantastiskt god! Jag hade mjölken i min chiapudding jag gjorde till mellanmål och det var helt klart den godaste chiapuddingen jag någonsin smakat!!! Något vaniljpulver behövdes inte, smaken av lagom söt kokos var gudomlig och fullkomlig i sig!!! Drycken passar också bra i en smoothie eller precis som den är. Kokosdrycken ger verkligen känslan av en varm och solig vit sandstrand med vajande palmer. Jag verkligen älskar den!

Till gröt föredrar jag dock fortfarande Alpro Sojamjölk, men variation förnöjer!

Chiapudding gjord på färsk kokosdryck från Alpro

Chiapudding gjord på färsk kokosdryck från Alpro

Chiapudding, 1 port

3 msk chiafrön
2 dl Alpro färsk kokosdryck
ev. 1 krm äkta vaniljpulver

Blanda chiafrön, kokosmjölk och vaniljpulver i en burk. Blanda väl. Låt stå i minst 1 timme men gärna över natten. Rör om möjligt runt efter ungefär halva tiden. Servera med färska goda bär samt gärna hackade nötter och kokosflagor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *