Extra proteinrika nyheter från Keso
Både keso och kvarg är rika på protein och är mycket populära i träningskretsar. Det är jättebra att få i sig keso eller kvarg direkt efter träning tillsammans med en frukt då man behöver både protein och kolhydrater för återhämtningen. Produkterna fungerar också som del av frukosten och till mellanmål eller som tillbehör/kall sås till middagen. På senare tid känns det som om keson har hamnat i skymundan. Kvargen dominerar med alla sina smaker och sorter. Nu vill keso upp till kamp och Arla lanserar extra proteinrika nyheter från Keso.
Arlas nyheter heter KESO Protein Cottage Cheese. Den kommer som två färdiga mellanmål med Kokos och Branflakes i locket respektive Jordgubb och Müsli i locket samt en naturell variant. De med flingor i locket är perfekta som mellis när man är på språng. Efter jobb och träning eller på utflykten. Den naturella varianten passar utmärkt när man är hemma och kan då varieras precis på det sätt man själv vill äta sin keso.
Arla har tagit fram fyra spännande och moderna recept där den nya proteinrika keson ingår. Chiayoghurt med cottage cheese och Kallrörd havregröt med cottage cheese låter som recept som passar mina smaklökar. Smoothie med cottage cheese och hallon och French toast med cottage cheese låter inte dumt det heller.
Senaste kommentarer