Extra proteinrika nyheter från Keso

Extra proteinrika nyheter från Keso

Extra proteinrika nyheter från Keso

Både keso och kvarg är rika på protein och är mycket populära i träningskretsar. Det är jättebra att få i sig keso eller kvarg direkt efter träning tillsammans med en frukt då man behöver både protein och kolhydrater för återhämtningen. Produkterna fungerar också som del av frukosten och till mellanmål eller som tillbehör/kall sås till middagen. På senare tid känns det som om keson har hamnat i skymundan. Kvargen dominerar med alla sina smaker och sorter. Nu vill keso upp till kamp och Arla lanserar extra proteinrika nyheter från Keso.

Med flingor i locket eller naturell

Med flingor i locket eller naturell

Arlas nyheter heter KESO Protein Cottage Cheese. Den kommer som två färdiga mellanmål med Kokos och Branflakes i locket respektive Jordgubb och Müsli i locket samt en naturell variant. De med flingor i locket är perfekta som mellis när man är på språng. Efter jobb och träning eller på utflykten. Den naturella varianten passar utmärkt när man är hemma och kan då varieras precis på det sätt man själv vill äta sin keso.

Arla har tagit fram fyra spännande och moderna recept där den nya proteinrika keson ingår. Chiayoghurt med cottage cheese och Kallrörd havregröt med cottage cheese låter som recept som passar mina smaklökar. Smoothie med cottage cheese och hallon och French toast med cottage cheese låter inte dumt det heller.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.