Karma Cola

Karma Cola sugerfree

Karma Cola sugerfree

För två år sedan testade jag dryck från Karma Cola för första gången. Karma Cola tillverkar ekologiska och fairtrade-märkta kolsyrade drycker och finns idag med smak av ingefära, kola samt citron. Med tanke på den rådande hälsotrenden har de nu även kommit med en sockerfri koladryck, Karma Cola sugerfree. De har använt samma recept som till den vanliga kolan men sockret är ersatt med det naturliga sötningsmedlet stevia.

En härligt iskall Karma Cola sugerfree hälls upp i bästa Cola-glaset från RIedel

En härligt iskall Karma Cola sugerfree hälls upp i bästa Cola-glaset från RIedel

Jag är ju ett stort fan av Coca Cola Zero samt Cola Light. Älskar bubblet, smaken och känslan! Karma Colas smak skiljer sig från den som många liksom jag är van vid. Delvis för att drycken innehåller riktig kolanöt. Kolanöten har en jordig smak som i drycken även kompletteras med smaken från vaniljböna, citron och malt. Den har också kryddats upp med kanel, koriander och muskotnöt. En annorlunda smakupplevelse. Inte äcklig, bara annorlunda. Lite mer som isglassen Igloo om man ska försöka sig på någon liknelse.

Karma cola sugerfree och nyttigt snacks från Snackbros

Karma cola sugerfree och nyttigt snacks från Snackbros

Vill man göra gott för planeten vid valet av cola-dryck är Karma Cola ett bra alternativ. Testa själva och se vad ni tycker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *