Korv stroganoff

Korv stroganoff

Korv stroganoff

Tisdagskvällens middag var Korv stroganoff med råris. Jättegott och enkelt att sno ihop på 20 minuter. Perfekt för en stressad småbarnsfamilj. Gustaf ville ha mer korv hela tiden!!! Filippa åt så mycket hon fick. Till maten serverade vi en grönsakstallrik bestående av morötter, grön paprika, majs, tomater och avokado.

Korv stroganoff, 5-6 port

800 g grillkorv
1 gul lök
5 msk tomatpuré
3 dl vatten
1 dl havregrädde
Salt, peppar, paprikakrydda

Skiva korven och tärna löken. Fräs korven och löken i lite matfett i stekpanna. Häll ned i en kastrull. Häll på tomatpuré och vatten och låt koka ca 10-15 min. Krydda. Häll ned grädden och låt koka ytterligare någon minut. Koka lämplig mängd ris och servera till korven.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *