Krigshot?!

Ni har väl läst om det ”fruktansvärda” kriget som är på väg att bryta ut?! Ett ostbågekrig… Jepp, tidningarna, och bloggarna inkl min egen, har väl nyhetstorka igen!

För första gången på fyra år tar Estrella upp kampen om ostbågarna med konkurrenten OLW. 2008 slutade Estrella tillverka ostbågar och lämnade marknaden fri för OLW. Nu är alltså Estrella tillbaka och lanserar ostbågar med smak av cheddar och prästost. De nya ostbågarna innehåller endast naturliga ingredienser. Cheddarsmaken har dessutom slagit OLWs Cheez Doodles på smak i oberoende tester.

Världskrig eller inte – återstår att se!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.