Kroppsvård för känslig hud

Kroppsvård för känslig hud

Kroppsvård för känslig hud

Jag har ganska torr och känslig hud. Inte i ansiktet, men på kroppen och framför allt händerna är torra. Inte minst höst- och vintertid. Händerna smörjer jag flera gånger om dagen. Kroppen bara på morgonen. Älskar känslan att smörja in mig med en mjuk, välgörande kräm! Lite lyxig känsla. Nu har jag testat (varuprov) en för mig ny kroppsvårdsserie från Allergenics. Den är naturlig och mild, återfuktar och ger näring till både hud och hår.

En riktigt bra mjukgörande kräm.

En riktigt bra mjukgörande kräm.

Huvudingrediensen i produkterna är aloe vera som tillsammans med sheasmör, bivax, gurkörtsolja och vitamin E ger optimal effekt. Produkterna är fria från parfym, lanolin, SLS och parabener. I dagsläget finns det fem produkter i serien – Schampo, duschtvål, kroppslotion, skyddande kräm och mjukgörande salva. Jag har testat den mjukgörande salvan som återfuktar narig, torr och kliande hud. Den är tjock och krämig, går snabbt in i huden och efterlämnar en mjuk och välbefinnande känsla. Precis som jag vill ha det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Tack för tipset. Aleo Vera är bra ingrediens. Den skulle nog passa mig som är så känslig för olika krämer. Ha en fin fredag.

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Håller med! Aloe vera är kanon! Detsamma och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *